9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
9.2 / 10426 beoordelingen
Logo
home
/
Blog
/
Moderne relaxstoel

Dit zijn dé kenmerken van een moderne relaxstoel

21 november 2023
Relaxstoel_Bologna_stof_grijs

Een moderne relaxstoel is veel meer dan alleen een plek om te zitten, het is een combinatie van stijlvol design en comfortabel zitgemak. Op dit moment is het aanbod van moderne relaxstoelen enorm. Deze stoelen zorgen niet alleen voor een luxe toevoeging aan het interieur, maar bieden ook een ergonomische oplossing. Maar met zoveel opties op de markt kan het een uitdaging zijn om de perfecte stoel te vinden. Daarom bieden wij op maat gemaakt advies, en dit artikel om u te helpen bij deze zoektocht. 


Een moderne relaxstoel die aan al uw wensen voldoet

Wanneer u de hele dag in beweging bent, verlangt u vast naar een avond ontspanning. Of misschien bent u wat vaker thuis en zit u wat meer op een dag. Hoewel een gewone fauteuil al erg prettig kan zitten, is een elektrische relaxfauteuil pas echt een waardevolle toevoeging aan uw leven. U kunt met de diverse relaxopties precies de gewenste zithouding aannemen en heerlijk genieten van een momentje voor uzelf.

De stoelen van Velderhof kunnen o.a. worden uitgebreid met de volgende relaxopties:

 

Nieuw! Een moderne relaxstoel in uw woonkamer

Velderhof heeft onlangs een aantal nieuwe relaxstoelen aan de collectie toegevoegd die inspelen op de laatste modetrends. Een van de nieuwste relaxfauteuils is de Imola, een stoere en moderne relaxstoel die prachtig staat in elke woonkamer. Met de verstelbare hoofdsteun kunt u urenlang in dezelfde houding zitten zonder last van uw nek te krijgen.

Een andere prachtige toevoeging aan ons assortiment is relaxstoel Bologna. De ronde vormen ogen vriendelijk en passen goed bij de organische woontrend van nu. In deze relaxstoel kunt u ook liggend genieten van het comfort dat de stoel biedt. De moderne fauteuils zijn beschikbaar in een uitgebreid assortiment van leder of stof, en het type voet kan zelf worden gekozen. U heeft bovendien de keuze uit diverse modellen, bekledingen en stijlen. Daarnaast heeft u de vrijheid om zelf de gewenste relaxfuncties en de soort bediening van de relaxstoel te kiezen. Dit stelt u in staat om de fauteuil samen te stellen die perfect past in uw moderne interieur. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een opvallende kleur om de fauteuil tot een ware blikvanger te maken. Of wat dacht u van een kleur die aansluit bij het huidige kleurenpalet, voor een samenhangend geheel?

 

Leren_relaxfauteuil

Met een leren relaxstoel zit u altijd goed 

Een leren relaxstoel is een tijdloze en moderne toevoeging aan elk interieur. Eén die nooit uit de mode raakt. Een leren relaxstoel is erg geschikt voor mensen die waarde hechten aan stijlvolle en duurzame meubelstukken.  Het natuurlijke materiaal geeft een warme luxe uitstraling en past goed bij verschillende interieurstijlen, van modern tot klassiek.

Leren stoelen staan bekend om hun duurzaamheid. Leer is een robuust materiaal dat de tand des tijds doorstaat. Het wordt na verloop van tijd vaak mooier en ontwikkelt een karakteristieke doorleefde uitstraling. Ook is een leren stoel erg comfortabel. Leer past zich aan de omgevingstemperatuur aan, waardoor het in zowel warme als koude seizoenen comfortabel aanvoelt. Het biedt een natuurlijke ademende eigenschap, wat bijdraagt aan het zitcomfort. Leren stoelen zijn over het algemeen eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Als u iets knoeit op uw leren relaxstoel kunt u dat gemakkelijk afvegen.

Tip: Lees hier meer over waarom een leren relaxstoel écht onmisbaar is! 

Kortom, met een relaxstoel van Velderhof bent u verzekerd van een comfortabele zitoplossing in een modern jasje. Bent u benieuwd geworden? Maak dan gauw een afspraak en ervaar het zelf! 

Volgt u ons al op Facebook? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan en we zien u daar graag! 

Ook interessant voor u